Hulp of advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. Voor vragen over onze producten of uw bestelling kunt u altijd bij ons terecht.

Over Startkabels.nl

Waarom is Startkabels.nl begonnen?

Wanneer je op zoek bent naar startkabels kom je ongetwijfeld de super goedkope versies van ongeveer 20 euro tegen. Wij zagen deze prijzen altijd en wisten dat dit niet met Nederlandse kwaliteit en materialen gemaakt konden worden. Dit hebben we getest door een aantal startkabels te bestellen. Na deze kabels wat te testen merkten wij dat dit niet naar onze standaard was.  

Deze goedkopere kabels bestaan uit aluminium, of een andere metaal soort, die met koper zijn gecoat. Het zelfde geldt voor de klemmen. Een koper coating brengt de stroom van een accu naar de ander veel slechter over en zal de kabel sneller verslijten. Een slechte montage van klemmen kan ook gevaarlijke situaties opleveren.

Wij vonden als elektrotechnisch bureau dat mensen goede, veilige en duurzame kabels moeten kunnen krijgen waar je jaren op kunt vertrouwen. Daarom zijn wij Startkabels.nl gestart. Onze kabels en klemmen komen uit Nederland en bestaan uit vol koper. Al onze kabels worden in Nederland gemonteerd of geknipt door elektriciens die opgeleid en gecertificeerd zijn. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze kabels uit de allerhoogste kwaliteit bestaat en jaren mee gaan.

 

Startkabels.nl is onderdeel van Hooymans Elektrotechniek. Met ruim dertig jaar kennis en ervaring is Hooymans een vooraanstaand totaal installateur binnen de industrie en scheepsvaart. Met projecten variërend van custom-build jachten en binnenvaartschepen tot aan industriële installaties zijn wij ontzettend ervaren en toonaangevend in de elektrotechnische sector. 

 

Meer weten over ons?